Action oplevelser i verdensklasse

Når det kommer til action, fart og spænding, er der forskellige oplevelser at vælge imellem. Vi har et forslag, som med garanti vil tilfredsstille enhver actionelsker, og hvor der er fart over feltet hele vejen igennem.

RIB Events er specialister i action oplevelser

Hos RIB Events er vi specialister, når det kommer til actionoplevelser. Vi tilbyder nemlig ture i de populære RIB-både, der flyver hen over vandoverfladen med over 100 km/t. Her får du den ultimative fartoplevelse, hvor du kan tage vennerne under armen og mærke suset i maven.

RIB-både med fart på

Actionoplevelser kommer i mange forskellige former, og vi mener, at den ultimative oplevelse er en tur på vandet med maksimal fart. Vores RIB-både er udstyrede med hele to 400 HK-motorer, der giver hver RIB-båd hele 800 HK at arbejde med. Det giver en topfart på 148 km/t og en fart på over 100 km/t med fuld last. Til trods for den høje fart er du med markedets bedste stødabsorberende sæder
sikret en behagelig sejltur.

Når du skal have en actionoplevelse med os, er der selvfølgelig helt styr på sikkerheden. Der er plads til 11 personer i hver båd, og alle bliver udstyret med en redningsvest. Der er ligeledes et sæde til hver og en bøje, der gør det muligt at holde godt fast, mens I suser hen over vandet. Vi overholder alle Søfartsstyrelsens krav, og du kan kigge nærmere på vores sikkerhedsinstrukser lige her.

En actionoplevelse, du vil huske længe

Der er noget helt særligt ved en tur i RIB-både. Her får du nemlig det ultimative kick. Adrenalinen pumper løs, og du bliver blæst godt igennem på hele turen. Det er samtidig den perfekte firmaoplevelse, aktivitet til teambuilding eller det gode indspark til en helt ideel polterabend.

Når du booker en tur i RIB-både hos os, tilbyder vi selvfølgelig at arrangere din actionoplevelse i hele landet. Vi holder til i Nibe, der ligger placeret små 20 km uden for Aalborg, og vi sejler primært i Limfjorden. Men bor du et andet sted i landet, flytter vi selvfølgelig gerne oplevelsen tættere på dig.

Kontakt os allerede i dag

Du bestemmer selv, hvor mange du vil have med på turen, og hvornår det skal være. Vil du gerne tjekke vores priser ud, finder du dem lige her. Vi har en fast timepris, og derfor kan du nemt fylde båden op, uden at det koster dig ekstra.

Hos RIB Events ved vi, at de bedste actionoplevelser er sammen med gode venner og ude i den friske luft. Vil du gerne høre nærmere om, hvordan du kan komme med os på tur, kan du kontakte os allerede i dag. Udfyld blot formularen herunder eller kontakt os direkte på telefon: 22 33 03 07 eller på mail: info@ribevents.dk.