Firmaoplevelser for alle

Firmaoplevelser og firmaarrangementer er blevet mere og mere populære, og det er der god grund til. Her får du nemlig mulighed for den ultimative teambuilding, der hjælper med at udvikle et team, der har gode relationer på tværs og mestrer samarbejde.

Arrangér den perfekte Firmatur

Hos RIB Events giver vi den ultimative fartoplevelse til vands, der er den perfekte aktivitet til firmaturen, til herre/tøseturen eller til den overlegne polterabend, hvor der skal skrues lidt ekstra op for spændingen.

Men vi ved også godt, at en firmatur kræver mere end en tur på vandet og et adrenalinkick. Derfor har vi samlet vores bedste bud på gode programmer til firmaturen, så du slipper for al for meget planlægning.

Planlægning af en firmatur kræver et godt øje for detaljer

At arrangere en firmatur er ikke nogen nem opgave. For selvom det for mange kan virke som få aktiviteter, der blot skal plottes ind i en tidsplan, handler det oftest om meget mere. Når du arrangerer firmaoplevelser i form af teambuilding eller et firmaarrangement, er der brug for at værne om de små detaljer. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilke aktiviteter du vælger, i forhold til hvem dine kolleger er.

Planlægningen starter i det helt små. Her skal du nemlig overveje dine kollegers alder og interesser, så du også kan indregne, hvilke fysiske aktiviteter, der giver mening på firmaturen, og hvilke, der måske ikke er hensigtsmæssige. Heldigvis kan du med ro i maven vælge RIB-både, der ikke kræver nogen særlig fysisk styrke eller robusthed, og hvor alle aldre er velkomne.

Derudover skal du selvfølgelig få de forskellige oplevelser og aktiviteter til at passe sammen. Det gælder ikke kun for tidsplanen, men handler også om, at du vælger firmaoplevelser og teambuildingaktiviteter, der indeholder tilstrækkeligt med variation og noget for alle.

Hvorfor vælge RIB-både til firmaturen?

Teambuildingaktiviteter spænder vidt og bredt. Vil du gerne give dine medarbejdere en vaskeægte firmaoplevelse, er RIB-bådene det helt rigtige valg. Men hvad er der helt præcist tale om?

RIB-både er highspeed gummibåde, der er udstyret med to 400 HK-motorer bagpå, så båden kan flyve hen over vandets overflade med en topfart på 148 km/t og en lastet topfart på 100+ km/t.

Alle passagerer er udstyret med en redningsvest og et sæde, der har en metalbøje monteret foran, som skal fungere som håndtag på turen. Dermed er der tale om den ultimative fartoplevelse på vandet, hvor du er sikret et godt skud adrenalin og masser af fart.

Alle vores bådførere opfylder Søfartsstyrelsens krav, og du kan se vores sikkerhedsinstrukser her. I hver båd er der plads til 11 personer, og vi sejler primært i Limfjorden, men vi tilbyder naturligvis sejlads i hele Danmark, så alle kan få firmaoplevelser ud over det sædvanlige.

Program 1: En firmatur med fart på

Det kan være godt med lidt ekstra inspiration, når du skal finde på årets firmatur, der skal byde på god teambuilding og et velstruktureret firmaarrangement, som rummer noget for alle.

Vores første bud på et program er til kollegerne, der elsker fart og action. Foruden RIB-bådene har vi også tilføjet teambuilding, der beror på præcision og sjov.

Elementerne i teambuilding består af både paintball, lasergame og fodboldgolf, hvor der for alvor er skruet op for de sjove aktiviteter. Her er det vigtigt at nævne, at der er tale om en dyrere firmatur, der kræver lidt ekstra plads i budgettet.

Har du ikke det, kan du nemt og enkelt skifte de forskellige teambuildingaktiviteter ud med eksempelvis konkurrencer i forskellige sportsgrene, hvor dine kolleger inddeles i forskellige hold og dyster mod hinanden.

09:00 – 10:30Fælles morgenmad
10:30 – 12:00Teambuilding: Paintball, lasergame og fodboldgolf
12:00 – 13:00Fælles frokost
13:00 – 14:00RIB-både
14:00 – 17:00Fælles afslutning og hygge.
09:00 – 10:00Morgenkaffe og croissant
10:00 – 11:00Fællesaktiviteter/teambuilding
11:00 – 11:30RIB-både
11:30 – 12:30Fælles frokost

Program 2: Den korte firmatur

Vores næste program er en kortere version til dig, der ikke har hele dagen til firmaoplevelser. Her har vi skåret programmet ind til benet og taget de aktiviteter med, som, vi mener, er vigtigst for en god firmatur med plads til at værne om de sociale relationer.

I stedet for en god omgang morgenmad springer I her lidt hurtigere til alt det sjove. Allerede klokken 10 byder programmet på teambuilding eller fællesaktiviteter, der kan være alt fra Escape Rooms og sportskonkurrencer til quiz.

Allerede efter første aktivitet skal I på tur i RIB-både, hvor I får dagens oplevelse, der giver dine kollegaer en masse at snakke om til den fælles frokost.

Program 3: Den lange firmatur

En firmatur behøver ikke være en dagsoplevelse herhjemme. Den kan nemlig lige så vel byde på en weekendtur eller en overnatning et sted rundt i landet eller uden for de danske grænser.

For hvis du virkelig gerne vil give dine kolleger nogle ekstraordinære firmaoplevelser, er en kort ferie sammen den oplagte løsning.

Én ting er dog særligt vigtigt. Selvom I rejser væk og er afsted i én eller flere overnatninger, må du ikke glemme at planlægge firmaaktiviteter og teambuilding undervejs, der kan knytte dit team tættere sammen. Og her giver programmet dig uendelig mange muligheder.

Programmet er udarbejdet sådan, at du selv kan fylde det ud, da dine oplevelsesmuligheder fuldstændig afhænger af, hvor I gerne vil rejse hen. Men firmaoplevelserne er som sagt helt essentielle, hvis du gerne vil opbygge en stærk medarbejderstab, der værner om det gode samarbejde og kan finde ud af at løfte i flok.

Dag 1:

 • Afrejse
 • Ankomst på hotel og check-in
 • Fælles frokost
 • Fritid om eftermiddagen
 • Fælles aftensmad
 • Aftenaktiviteter på hotellet.

Dag 2:

 • Fælles morgenmad
 • Afgang til teambuildingaktivitet
 • Frokost ude i byen
 • Kulturelt/aktivt indslag
 • Fritid
 • Fælles aftensmad
 • Fælles aktivitet.

Dag 3:

 • Hjemrejse.

Arranger firmatur hos jer selv

Du kan også vælge at arrangere en firmatur herhjemme. Vi holder selv til i Nibe, der ligger små 20 kilometer fra Aalborg, hvor vi nemt kan tilbyde en tur i vores RIB-både til jeres teambuilding i Aalborg Midtby. Vi kører også gerne til jeres virksomhed eller hvor i ønsker at starte og det kan være i hele Danmark.

Har du spørgsmål til dine muligheder hos os eller til, hvad vi tilbyder, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 33 03 07 eller på mail: info@ribevents.dk. Du kan også udfylde formularen herunder. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

Firmaer der allerede har været på oplevelsesturer med RIB Events