RIB-både til fødselsdage

Vi kender alle sammen udfordringen, når det kommer til at finde den perfekte gave eller aktivitet til fødselsdage. Hos RIB Events mener vi, at en tur i vores RIB-både er det helt ideelle valg, hvis der skal lidt ekstra fart over feltet, og adrenalinen skal pumpe rundt i kroppen.

RIB-både til fødselsdage - En oplevelse, der vækker glæde

Hvis du vil finde den helt perfekte gave til den kommende fødselar, ung som gammel, er en tur i RIB-både det oplagte valg. Her er der plads til masser af spænding og action eller en stille tur på vandet, og oplevelsen bliver sammen med de bedste venner og familie.

Vi tilbyder RIB-både til firmaoplevelser, konfirmationer, fødselsdage og mange andre anledninger. I vores både er der plads til 11 personer, og med sammenlagt 800 HK i hver båd, kan I opleve en topfart på over 100 km/t med fuld last i båden. Det giver et sus i maven og en oplevelse, som I sent vil glemme.

Til trods for den høje fart er du med markedets bedste stødabsorberende sæder sikret en behagelig sejltur.

Fødselsdage ud over det sædvanlige

Skal du købe en fødselsdagsgave, der virkelig imponerer, er en tur i RIB-båd det perfekte valg. Vi giver en fast pris på vores ture, så du kan give en gave til en, du holder af. Og du kan invitere de bedste venner med på oplevelsen.

Står du og skal arrangere en eller flere fødselsdage, kan du tage dine venner med på en tur, hvor der er skruet godt op for farten. Du kan kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular i bunden af siden, hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med den bedste aktivitet til fødselsdage eller en unik gave, der med garanti vil falde i god jord.