Firmaarrangement, der byder på sjove aktiviteter

Inden for de senere år er teambuilding og firmaoplevelser blevet en vigtig prioritet for mange virksomheder. Her er der plads til at samle teamet og skabe nogle sociale relationer, der sikrer tilfredse medarbejdere og et endnu bedre fællesskab på tværs.

Idéer til det perfekte firmaarrangement

Hos RIBevents mener vi, at teambuilding og firmaarrangementer bør rumme en god portion action. Derfor tilbyder vi fartoplevelser til vands i vores RIB-både, der kan anvendes til lige præcis det event, du har brug for.

Du kan få en tur på vandet til polterabend, til konfirmationen eller til det kommende firmaarrangement, hvor dine kolleger med garanti vil få sig en oplevelse udover det sædvanlige.

Få succes med dit firmaarrangement

Står du for at skulle arrangere det kommende firmaevent, er det oftest lettere sagt end gjort. For selvom du måske har et fast udgangspunkt i forhold til økonomi, tid og antallet af kolleger, så findes der et væld af muligheder for, hvad du kan arrangere.

For at hjælpe dig godt på vej, så du kan få succes med dit firmaarrangement, kommer vi her med vores idéer til, hvordan du strikker et godt program sammen. Men først og fremmest er det væsentligt at få en række ting på plads, der kan være med til at afgøre, hvilke firmaevents der passer bedst til dit team.

Inden du begynder at planlægge selve dagen, kan du med fordel besvare spørgsmål som:

  • Hvad er formålet med dagen?

  • Er der nogle særlige ønsker til aktiviteter?

  • Skal der tages særlige hensyn?

  • Hvad er vores budget?

Det er særlig væsentligt at få afklaret, om der er tale om teambuilding, et firmaarrangement, der varer hele dagen, eller måske bare en kort firmatur i et par timer.

Vores bedste idéer til firmaarrangementer

Vi har gennem tiden stået for en lang række af forskellige firmaarrangementer og teambuildingevents med vores forskellige både.

Derfor har vi selvfølgelig også vores bud på, hvordan du bedst muligt designer det helt rigtige program til dig og dine kolleger. Nedenfor/til højre kan du se et bud på et dagsprogram, der giver godt med action, god mad og masser af tid til at skabe og forbedre indbyrdes relationer.

Måske programmet ikke synes af meget, men her har du selv stor frihed til at vælge en lang række aktiviteter. Vi har kun valgt vores RIB-både som en fast aktivitet, da det er en firmaoplevelse, som du eller dine kolleger aldrig glemmer.

Derfra kan du selv forme og fylde aktiviteter ind i programmet, så du nemt kan målrette dit arrangement dine kolleger eller medarbejdere.

09:00 – 10:30Fælles morgenmad ude
10:30 – 12:00Teambuildingaktiviteter
12:00 – 13:00Fælles frokost
13:00 – 14:00RIB-både
14:00 – 17:00Øl/kaffe og hygge.

Fællesspisning

Vores program indeholder både fælles morgenmad, frokost og et afsluttende arrangement. Og der er en helt særlig årsag til, at vi giver god plads til måltider i løbet af dagen.

Først og fremmest kan teambuilding byde på mange nye bekendtskaber og et behov for et stort fokus fra hver enkelt medarbejder. Det betyder også, at der kan være brug for lidt ekstra pauser, hvor der er plads til at trække vejret og vende de nye firmaoplevelser.

Derudover gælder det, at der ved måltiderne typisk opstår gode snakke og muligheden for at opbygge nye relationer. Under en aktivitet er der fokus på netop aktiviteten, adrenalinen pumper, og det mindsker de interne samtaler, der i stedet vil opstå under måltider såsom en fælles frokost. Derfor er det også vigtigt at give dit team god tid til dette – særligt hvis der er tale om et firmaarrangement med teambuilding på programmet.

Du bestemmer selv, om maden skal spises i det fri, på en restaurant eller et helt tredje sted. Men vi anbefaler altid, at du ikke tager ind på kontoret til morgenmad eller frokost, så alle aktiviteter finder sted uden for arbejdspladsens vante rammer.

Teambuildingaktivitet

Din kreative frihed bliver for alvor sat på prøve, når du skal finde på en teambuildingaktivitet for dine kolleger. For her findes der et hav af muligheder, hvad end du vil have andre til at stå for den eller selv vil klare opgaven.

Derfor kan det være godt at kigge på konstellationen af medarbejdere for at vurdere, hvad aktiviteten måske bør indeholde.

Hvis du vil have kollegaerne med ud af huset, findes der i dag en række centre – både indendørs og udendørs – der faciliterer sjove aktiviteter, der er særdeles velegnede til et firmaarrangement. Her kan du spille paintball, prøve kræfter med Escape Rooms, dyste i holdaktiviteter eller spille brætspil i grupper.

Skal aktiviteten bestå i et mere kulturelt indspark, kan du også vælge at arrangere et foredrag eller tage medarbejderne med på en kulturel institution. Og sidst men ikke mindst findes der en række forskellige aktiviteter, som du nemt selv kan stable på benene. Det kan være et sjovt orienteringsløb, forskellige slags teambuilding-lege- eller konkurrencer eller karaoke.

RIB-både for alle

Vi har selvfølgelig valgt, at I skal en tur i RIB-både, som for os er et must, når du gerne vil sammensætte det perfekte firmaarrangement. Skal du arrangere teambuilding, står vi klar til at hjælpe med at smide lidt ekstra spænding ind i løbet af dagen. Hos RIB Events kan du nemlig byde dine kolleger velkommen på en tur, hvor der er fart over feltet.

Vi er specialister inden for RIB-både, som, vi selv mener, er én af de bedste idéer til et firmaarrangement. RIB-båden har i alt 800 HK, hvilket giver båden en topfart på 148 km/t og giver jer en hurtig og helt unik tur på vandet. Vi tilbyder det til en pris, som alle kan være med på.

I vores RIB-både kan I samles mange kollegaer i én og samme båd, der giver jer en fælles oplevelse, som I vil tale om i lang tid fremover. Her bliver der udfordret grænser, givet et skud adrenalin og udløst en masse latter.

Involvér medarbejderne i dine idéer

Det kan være en vanskelig opgave at skulle planlægge et firmaarrangement på egen hånd. Blandt de mange idéer til firmaarrangementer, du kan vælge imellem, kan det være svært at finde frem til, hvilke idéer du rent faktisk foretrækker.

Mange gør det sværere for sig selv ved at stå med hele opgaven alene. I stedet kan du med fordel involvere nogle af dine medarbejdere og få deres input til de idéer, du allerede har fundet på. Fortæl dem om dagens formål, og luft dine tanker, inden de får lov til selv at komme med nye idéer til firmaevents og teambuildingaktiviteter.

Nu er du ved at være klart til at planlægge et firmaarrangement, der imponerer og bringer dine kolleger tættere sammen. Har du nogen spørgsmål til vores tilbud og aktiviteter, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 33 03 07 eller e-mail: info@ribevents.dk eller udfylde formularen herunder for at få et uforpligtigende tilbud.