Konfirmation – en oplevelse med fart på

Skal du finde en gave til konfirmanden? Eller skal du planlægge den helt perfekte dag? Så er du landet det helt rigtige sted. For hvis der skal være lidt ekstra fart på til konfirmationen eller gives en gave til en, der elsker action og adrenalin, så er en tur i vores RIB-både det helt rigtige valg.

Giv en gave til konfirmationen, der vækker glæde

Hvis du vil finde den helt perfekte gave til den kommende konfirmation eller et andet arrangement, er en tur i RIB-både det oplagte valg. Her er der plads til masser af spænding og action på vandet, og oplevelsen bliver sammen med de bedste venner.

Vi giver en fast pris på vores RIB-både, hvor der er plads til hele 11 personer. Vores RIB-både er udstyrede med hele to 400 HK-motorer, der giver hver RIB-båd hele 800 HK at arbejde med. Det giver en topfart på 148 km/t og en fart på over 100 km/t med fuld last. Til trods for den høje fart er du med markedets bedste stødabsorberende sæder
sikret en behagelig sejltur.

En konfirmations oplevelse, du vil huske længe

Konfirmations oplevelser kommer i mange forskellige former, og vi mener, at den ultimative oplevelse er en tur på vandet med maksimal fart.

Vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer og krav fra Søfartsstyrelsen, og du kan se vores sikkerhedsinstruktioner lige her. Alle på båden får en redningsvest på og har et sæde samt en bøje, som de kan holde fast i. På den måde vil alle føle sig sikre, når de flyver hen over vandets overflade og får en oplevelse for livet.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os i dag, og hør nærmere om, hvordan du kan give en tur i RIB-både til en konfirmation eller måske gøre oplevelsen til en del af den store fest.