Vi elsker glade mennesker og leverer de fedeste oplevelser du kan forstille dig. Vi syntes det er så fedt, at planlægge og afvikle arrangementer, store som små, så du er i helt trygge hænder.

RIB-bådene er en perfekt idé til firmaarrangement

Vi leverer de fedeste oplevelser

Skin of Fashion

Vi elsker glade mennesker og leverer de fedeste oplevelser i kan forstille jer. Vi syntes det er så fedt, at planlægge og afvikle arrangementer, store som små, så du er i helt trygge hænder.

Redaktionen børsen

Vi var lige en tur ved Storebæltsbroen med redaktionen fra børsen. Special oplevelse at komme under, ikke over. De var nok lidt overrasket over hvad 800 HK kan på vandet.

Grundfos

RIB-bådene er en perfekt idé til firma eller andre sociale events, vi leverer action, fart og spænding i et omfang der passer til gæsterne og sørger både for at børn og voksne går i land med et stor smil på læben, og en oplevelse de aldrig glemmer.

Nogle af de firmaer der har været med på oplevelses turer

Det er noget af det vildeste jeg har prøvet men Michael var jo bare den sødeste mand så syntes også det var noget af det sjoveste jeg har prøvet;) kan kun anbefale dette ! Det skal prøves🤗 1000 tak for en fantastisk oplevelse Michael😊
Mega sjov oplevelse 🙌🏻 Vi var et hold kollegaer afsted - det giver anledning til grin og kildren i maven ☀️☀️
10 ud af 10 mulige. Hold kæft et Adrenalinsus! Hvis man er til fart på vandet, så findes der ikk federe måder at få stillet sin lyst! 🚤
Mine 2 børn på hhv. 7 og 10 år ville gerne prøve, men da moren er en kylling, kunne det kun blive alene, hvis det var muligt. Vi spurgte om de måtte prøve alene, især den mindste var jeg i tvivl om, og meldingen var at det måtte han gerne hvis jeg kunne holde fast i ham. Da det ikke var en mulighed, foreslog de med det samme at én af deres medarbejdere så bare tog med. Det var virkelig en fantastisk hjælp og skønt at det kunne lade sig gøre - tak for det. Ungerne havde en fed oplevelse, så måske kan de endda lokke moren med næste gang?

kontakt os så hjælper vi med at finde de oplevelser der passer til jeres firma.

Når du deler oplevelser med din familie, venner eller medarbejdere, får de nemlig minder med i købet. Minder de kan snakke om igen og igen, og det er præcis derfor, at oplevelses turer er så fede. Fordi de skaber relationer mellem mennesker💕