Polterabend idéer til både mænd og kvinder

Den helt rigtige polterabend kræver en god portion betænkningstid og planlægning. Når det kommer til at planlægge den perfekte dag, skal alt gennemtænkes helt ned til mindste detalje, og der skal en masse polterabend idéer på bordet.

En polterabend, som I sent vil glemme

Alle fortjener en helt særlig polterabend. Vi ved, at planlægningen kan være svær, og at polterabend idéer ikke bare står i kø. Derfor har vi gjort det hele lidt nemmere for jer, da I her får vores bud på nogle aktiviteter til en polterabend. Og bare rolig, der er noget for både mænd og kvinder, og der er masser af plads til selv at bringe et par polterabend idéer på banen.

Vi ved, at en polterabend skal bestå af både underholdning, aktiviteter og masser af hygge. Det er ikke nogen nem opgave, og det handler typisk om meget andet end blot at finde de rette aktiviteter. Ud over polterabend ideer til aktiviteter, handler det også om hyggelige stunder med venner og familie.

Planlæg med omtanke for hovedpersonen

I forbindelse med planlægningen, er der nogle essentielle elementer, der er vigtige at have styr på. Det er først og fremmest uundgåeligt ikke at have hovedpersonen med i tankerne, når I skal planlægge. Her kan I med fordel tage udgangspunkt i, hvad han eller hun elsker, og hvilke udfordringer der kunne være sjove.

Derudover kræver det grundig planlægning, og før I går i gang, gælder det om at finde en dato, som passer så mange som muligt. Det kan være en fordel at have et udkast til et program klar, og så skal I beslutte, om der er tale om en enkelt dag, eller om I skal på weekendtur sammen.

En polterabend med fart på

Hos RIB Events er vi selvfølgelig specialister, når det kommer til RIB-både, som er én af vores mange polterabend idéer. RIB-både er en helt unik oplevelse, hvor der er fuld smæk på fart, adrenalin og sjov.

En RIB-båd er en high speed gummibåd, og på vores er der hele to 400 HK-motorer på hver båd. Det giver en tophastighed på hele 148 km/t og en topfart på over 100 km/t med last. Til trods for den høje fart er du med markedets bedste stødabsorberende sæder sikret en behagelig sejltur.

Sikkerheden er der helt styr på, da alle selvfølgelig har en redningsvest på og et sæde, hvor der er monteret en bøjle foran, som man kan holde fast i.

En tur i RIB-både er den helt ideelle aktivitet til en polterabend, hvor der er lagt op til fart over vandet og et godt skud adrenalin.

Vores bådførere opfylder alle gældende krav fra Søfartsstyrelsen, og der er plads til 11 personer i hver båd. Vi holder til i Nibe, som ligger uden for Aalborg, men vi tilbyder sejlads i hele Danmark.

Find de bedste polterabend idéer frem

Når I skal sammensætte et program, gælder det om at få styr på alle jeres polterabend idéer og kombinere dem på forskellige måder for at se, hvad der passer bedst til dagen. For at hjælpe jer godt på vej har vi lavet tre forskellige programmer, hvor der er forslag til aktiviteter, indslag og gastronomiske oplevelser. Vi har selvfølgelig også sørget for, at der er plads til de gode polterabend idéer, som I med garanti selv har.

En polterabend kan byde på et væld af forskellige aktiviteter. Nogle springer med på et tema, hvor adventure, action og adrenalin er omdrejningspunkterne, mens andre er til mere rolige aktiviteter og med god tid til at lade snakken gå. Vi har forsøgt at omfavne alle i vores tre programmer.

Program 1: Adrenalin for fuld skrue

Hvis adrenalin og action er nøgleord for den polterabend, som I er i færd med at planlægge, passer dette program helt perfekt til jer. Her har vi skruet op for farten, hvor der både er RIB-både, paintball og masser af action på programmet.

Vi har delt det op, så der er plads til fri leg og andre indslag, når det passer jer. Og så er det nemt og enkelt at arrangere aktiviteterne på en anden måde eller på andre tidspunkter, hvis det passer bedre ind i tidsplanen. Så er der også god plads til alle de gode polterabend idéer, som I allerede har på programmet.

08:00 – 09:30Fælles morgenmad og præsentation af program
09:30 – 10:00Transport til RIB-både
10:00 – 11:30RIB-både og en kold drink
11:30 – 13:30Fælles frokost med indslag
13:30 – 15:30Paintball og anden aktivitet
15:30 – 17:00Vandski eller anden vandsportsaktivitet
17:00 – 19:00Fælles middag på restaurant.
08:30 – 10:00Fælles morgenmad
10:00 – 11:00Aktivt indslag eller anden aktivitet såsom croquis
11:00 – 12:00RIB-både
12:00 – 14:00Fælles frokost
14:00 – 16:00Fælles aktivitet i form af leg, indslag eller en gåtur
16:00 – 17:30Drinks og kolde øl
17:30 – 20:00Fælles middag ude eller hjemme.

Program 2: Mere tid til snak

Hvis det første program har været lidt for meget præget af action og aktiviteter, har program 2 heldigvis nogle andre ting at byde på. Her skifter vi nogle af aktiviteterne ud med fritid, hvor der er plads til indslag og jeres egne polterabend idéer.

Det er også det lidt mere budgetvenlige program, men hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget som helst. Når alt kommer til alt, er de hyggelige stunder og gode snakke nemlig det allervigtigste.

Program 3: Flere dage afsted

For nogle er én dag rigeligt i forhold til de polterabend idéer, der er på programmet. For andre skal det være større, vildere og bare være en oplevelse for livet. Her bliver en enkelt dag til en hel weekend, hvor der er plads til aktiviteter, sjov og spas.

Vi har selvfølgelig også samlet et program til jer, men her er der plads til selv at fylde programmet ud med specifikke polterabend idéer. Vi ved nemlig ikke, hvor I ønsker at tage hen. Af gode aktiviteter kan vi dog anbefale seværdigheder i byen, vandsportsaktiviteter og action rundt omkring.

Dag 1:

 • Afgang til destination
 • Ankomst og check-in
 • Mulighed for udpakning og dagens første kolde drikke
 • Frokost ude eller på hotellet
 • Aktivitet eller indslag
 • Fælles aftensmad
 • Aftenhygge ude eller på hotellet.

Dag 2:

 • Fælles morgenmad
 • Aktivitet
 • Fælles frokost
 • Fritid i byen
 • Eventuel aktivitet
 • Fælles aftensmad.

Dag 3:

 • Hjemrejse.

Vi står altid klar til at hjælpe med en polterabend

Hos RIB Events mener vi, at alle bør opleve følelsen af at danse på bølgerne. Derfor er RIB-både også oplagte til den kommende polterabend, som I står for at planlægge. Vi ligger cirka 20 km fra Aalborg, og vi sejler primært i Limfjorden, men bor I et andet sted i landet, kommer vi gerne forbi.

Har I spørgsmål eller en forespørgsel, kan vi kontaktes på telefon 22 33 03 07 eller på mail info@ribevents.dk. Du kan også kontakte os via nedenstående formular, hvor vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt.