Teambuilding ud over det sædvanlige

Teambuilding er blevet en vigtig del af hverdagen for mange virksomheder, og det er der god grund til. Med et stærkt samarbejde og med gode relationer kommer I nemlig længst som virksomhed. Hvorfor ikke gøre teambuilding til en unik oplevelse, som I sent vil glemme?

RIB Events hjælper dig godt på vej

Hos RIB Events har vi stor erfaring inden for teambuilding og forskellige firmaaktiviteter, hvor der skal være fart på. Vi giver dig den ultimative fartoplevelse i vores store RIB-både, som er oplagte til teambuilding, når det hele skal være lidt ud over det sædvanlige. Her bliver der for alvor skruet op for adrenalinen og de store grin, som skaber et højt humør.

Men det er sjældent nok med en enkelt oplevelse. Det handler nemlig om at dyrke fællesskabet og give teamet nogle gode rammer for at skabe vigtige relationer. Derfor giver vi dig vores bud på, hvordan en hel dag kan se ud med teambuilding, hvor det handler om at skabe gode oplevelser sammen.

Sørg for god og struktureret planlægning

Når det kommer til planlægning og teambuilding, er struktur og samarbejde afgørende. Når et helt team skal være med, gælder det om at være ude i god tid og samtidig have et helt program parat, så du kan præsentere teamet for de planlagte aktiviteter i løbet af dagen.

Her bør du først og fremmest tage andre med på råd, når dagen skal planlægges. Det giver nemlig mulighed for at få andre inputs og indsigt i, hvad andre gerne vil have, at programmet skal indeholde. Det hele handler nemlig om fællesskab, og derfor kan der være nogle aktiviteter, der er mere ønskede end andre.

Derudover skal struktur ind i billedet, når det kommer til at planlægge et sammenhængende program. Der skal være godt med luft mellem de forskellige aktiviteter, så der er plads til gode snakke og afslapning. Men der skal også være flere aktiviteter på programmet, så dagen byder på forskellige oplevelser og masser af sjov.

RIB-både som den helt rigtige teambuilding aktivitet

Der findes et væld af forskellige aktiviteter, når det kommer til teambuilding, men når vi taler om RIB-både, taler vi om en helt unik oplevelse, som er perfekt til at styrke teamet.

Vores RIB-både er highspeed gummibåde, der har hele to 400 HK-motorer på hver båd, som giver en maksimal hastighed på 148 km/t og en lastet topfart på 100 + km/t. Det giver et sus i maven, vind i håret og en oplevelse for livet. Til trods for den høje fart er du med markedets bedste stødabsorberende sæder
sikret en behagelig sejltur.

Alle passagerer er selvfølgelig udstyret med en redningsvest og et sæde, hvor der foran er fastmonteret en bøjle, så alle kan føle sig trygge hele turen.

Alle både opfylder Søfartsstyrelsens krav, og du kan læse alle vores sikkerhedsinstrukser lige her. Hver båd har plads til 11 personer, og vi sejler primært i Limfjorden, men ønsker du RIB-både et andet sted i landet, kommer vi selvfølgelig forbi.

Program 1: Masser af aktiviteter

Elsker dit team aktiviteter, og vil du gerne planlægge en dag, som er spækket med fysisk aktivitet og adrenalin? Så er det her program lige noget for dig. Vores første bud på et program er spækket med konkurrence og fart. Vi samarbejder nemlig med Uhrehøje, som tilbyder en perlerække af forskellige events. Disse er oplagte i kombination med RIB-både.

De fysiske aktiviteter spænder vidt og bredt, og vi har blot udvalgt nogle få af de mange muligheder, som du finder hos Uhrehøje. Her har vi fokuseret på deres niveau 1-løsning, der byder på sjove og spændende udfordringer, hvor leg, sammenhold og fornyet energi er i fokus. På den måde kan du nemt få andre til at klare planlægningen for dig.

08:30 – 10:00Fælles morgenmad med plads til hygge og snak
10:00 – 12:00Teambuilding niveau 1 hos Uhrehøje med fokus på samarbejde og tryghedsskabende aktiviteter
12:00 – 13:30Fælles frokost med plads til sjove indslag og en kold øl
13:30 – 14:00Transport til RIB-både
14:00 – 15:00RIB-både
15:00 – 17:00Fælles afslutning.
08:30 – 09:30Kaffe og croissant
09:30 – 11:00Teambuilding og transport til RIB-både
11:00 – 12:00RIB-både
12:00 – 13:00Fælles frokost og afslutning.

Program 2: Den halve dag med teambuilding

Hvis ikke du har en hel dag til rådighed, finder du her et program, som er en kortere fornøjelse.
Men dette behøver ikke at betyde, at I får mindre samarbejde og sjov, for det er der selvfølgelig gjort plads til. Vi sparer lidt på fritiden, så der stadigvæk kan være plads til to gode aktiviteter. Så kan du placere programmet på det tidspunkt om dagen, som passer jer bedst.

Vi drøner hen over morgenmaden og giver i stedet en croissant i hånden, så I hurtigere kan komme videre. Programmets aktiviteter starter kl. 9:30, hvor der vil være fokus på teambuilding ude i det fri. Der er altså både er masser af frisk luft og sjov. Herefter springer I direkte videre til RIB-bådene, hvor I efterfølgende kan vende oplevelsen over en god frokost.

Program 3: Flere dage med teambuilding

Somme tider er der stort fokus på teambuilding, og det kan betyde, at du får flere dage til at planlægge den ultimative udflugt sammen med teamet. Vi har strikket det helt perfekte program sammen til jer, som både kan strække sig over flere hverdage eller over en hel weekend.

Her skal I på et vaskeægte oplevelsesophold, som byder på hotelovernatning, aftenhygge og fantastiske aktiviteter. Selvom I tager til en anden by, er teambuilding stadigvæk det vigtigste at have for øje, og derfor er det essentielt at have nogle begivenheder med i kalenderen.

Vi har designet programmet, så der er rig mulighed for selv at tilføje aktiviteter og udflugter i de tidsrum, hvor I har fri. Du kan også selv udfylde programmet, så her får du en skitse til, hvordan du bedst kan strukturere det.

Dag 1:

 • Afrejse til destinationen
 • Check-in på hotellet og mulighed for udpakning
 • Fælles frokost ude i byen
 • Fælles aktivitet om eftermiddagen
 • Fælles aftensmad
 • Aftenhygge på hotellet eller ude.

Dag 2:

 • Fælles morgenmad
 • Afgang til teambuilding
 • Frokost på stedet for teambuilding eller ude i byen
 • Kulturelt/aktivt indslag
 • Fritid til at opleve destinationen
 • Fælles aftensmad ude
 • Fælles aftenaktivitet som teambuildingsøvelser på hotellet.

Dag 3:

 • Hjemrejse.

Få en tur i RIB-både til teambuilding

Vi håber, at du nu føler dig lidt bedre forberedt til at planlægge den kommende teambuilding, så du kan præsentere et knivskarpt program for teamet.

Vil du have en tur i RIB-både, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag for at høre mere. Vi holder til i Nibe, som ligger cirka 20 km fra Aalborg, så vi også nemt kan tilbyde teambuilding i Aalborg Midtby, hvor vi kan hjælpe dig med at planlægge aktiviteter med Uhrehøje og en tur i vores RIB-både. Men vi tilbyder selvfølgelig ture over hele Danmark.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er du mere end velkommen til at udfylde formularen herunder eller kontakte os på telefon 22 33 03 07 eller på mail: info@ribevents.dk. Vi besvarer selvfølgelig din henvendelse så hurtigt som muligt.

Firmaer der allerede har været på oplevelsesturer med RIB Events